Vuorovaikutushakkerointi
- mielen vaikuttamisen salatieteet

Olen vetänyt erilaisia vuorovaikutukseen ja ihmisten tulkintaan liittyviä koulutuksia lähinnä yritysmaailmassa. Toistuvasti kuitenkin myös yksityishenkilöt lähestyvät samalla asialla: voisinko opettaa heille ihmisten tulkintaa, vuorovaikutustaitoja, itsensä kehittämistä ym. tiatoja. Olen pyöritellyt asiaa paljon mielessäni ja harkinnut erilaisia intensiivivalmennuksia pienille ryhmille, mutta esteeksi on aina tullut aika ja prioriteetit.

Päätin tehdä materiaalista verkkokoulutuksen. Pyörittelin erilaisia formaatteja päätyen lopulta äänitteisiin tuettuna kotitehtävillä videon ja tekstin muodossa. Äänite siksi, että uskon keskittymiskyvyn olevan parhaillaan, kun saa rauhassa kuunnella asiaa, sängyssä maaten, lenkillä tai vaikka matkustaessa. 

Kolme äänitettä, yksi jokaiselle viikolle. Kuuntelet äänitteen sunnuntaina ja keskityt kyseiseen aiheeseen seuraavan viikon ajan. Seuraavana sunnuntaina uusi asia. Näin tietomäärä ei ole liian laaja ja sekava kerrallaan, vaan voit rauhassa opetella, havainnoida ja testailla esimerkiksi kehonkieleen ja mikroilmeisiin liittyviä asioita viikon ja seuraavana taas keskittyä hypnoottiseen puheeseen.

Viikko 1 - Todellisuus on plastista

Ensimmäisellä viikolla näytän, että todellisuus rakentuu mielessä, ja sen vuoksi se on muovailtavissa. Voit muovailla sekä omaa, että toisten todellisuutta. Opetan kaksi tehokasta visualisointitekniikkaa, joiden avulla voit muokata suhtautumistasi eri asioihin sekä kehittää itseäsi eri asioissa. Voit kehittää itseluottamustasi tai vaikka häivyttää peikkoja mielestäsi.

Kerron myös sosiaalisten ja yhteiskunnallisten roolien muoteista ja niiden rikkomisesta. Olemmeko sellaisia, mitä itse haluamme vai olemmeko huomaamatta rakentuneet ympärillä olevien ihmisten odotuksista?

Viikko 2 - Kehonkieli, ilmeet ja mikroilmeet

Mitä asioita kehonkielestä oikeasti kannattaa ottaa huomioon ja kuinka kehonkielellä voidaan vaikuttaa toisiin ihmisiin ja heidän mielialaan? Opit hallitsemaan tekniikoita, joiden avulla saadaan vuorovaikutustilanteessa toinen ihminen rentoutumaan ja olemaan oma itsensä. Työkaluja kehonkielen, ilmeiden ja mikroilmeiden havainnointiin ja tulkintaan. 

Viikko 3 - HYPNOOSI, SUGGESTIO, VUOROVAIKUTUSOHJELMAT JA NIIDEN HAKKEROINTI

Kuinka hypnotisoidaan? Mitä ovat vuorovaikutusohjelmat ja miksi ihmismieli on altis suggestioille? Aivomme toimivat suurimman osan ajasta automaatilla ja käyttävät lukuisia valmiita malleja ja vuorovaikutusohjelmia säästääkseen energiaa. Ymmärtämällä näitä valmiita ohjelmia pystymme kommunikoimaan paremmin ja saamaan viestimme varmemmin perille.