"Paljon positiivista palautetta ja hyvällä tavalla kylmiä väreitä! Suosittelen erittäin lämpimästi!" 
Terhi Puontila, Fonecta Oy

Metsä Group 25.11.2015. Suuri kiitos avustajille ja yleisölle!

MIELEN TAIKUUTTA -show

Jose viihdyttämässä Google Finland 10-vuotisjuhlissa. (c) Aki Rask

Hypnotisoiva ja mukaansatempaava psykologinen show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen. 

Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion, ajatustenluvun ja valheenpaljastuksen saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa.  

Kesto n. 30 min

Elämyksellinen ja osallistava show viihdytti, nauratti, yllätti ja kruunasi onnistuneen tilaisuutemme.
— MarVi – Markkinointiviestinnän Päivän järjestäjäorganisaatio

MIELEENPAINUVA VIESTI

Onko yritykselläsi tuote, idea tai asia, jonka haluat jäävän yleisön mieleen uudella tavalla? Viestisi esitellään tavalla, joka on uskomaton, viihdyttävä ja ehdottomasti mieleenpainuva. Erinomainen tuotelanseerauksiin, henkilöstöpäiviin ja tilaisuuksiin, jossa haluat tyylikkään ja uudenlaisen tavan esitellä yritystäsi, tuotteitasi tai ideologiaasi. Esitys suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa ja kustomoidaan parhaalla tavalla yrityksellesi sopivaksi. Vaatii tilalta valkokankaan/ison näytön.

Kesto sopimuksen mukaan. Kysy konseptista lisää jose@taikuutta.com / 040 558 7497

Maaginen jäänmurtaja yleisösi joukossa

Voit myös tilata Josen viihdyttämään yleisöäsi lähietäisyydeltä. Jose kiertää tilaisuudessasi tehden taikuutta ja mentalismia esimerkiksi pöytäkunnittain. Loistava ice breaker joka hämmästyttää, naurattaa ja puhututtaa. 

Kesto sopimuksen mukaan.

Mitä muut sanovat?

MARTTI SIRÉN, JOKERI-LEHTI (HARHAA!-TEATTERIESITYKSESTÄ)

"Neljän vuoden työ koko ajan uusien ideoiden parissa on nyt johtanut siihen, että Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki tekevät tällä hetkellä Suomen parasta mentalismia ja ehkäpä siinä samalla myös parasta taikuutta."

Mikko kuitunen, vincit

”Olen nähnyt Ahosen esiintyvän muutaman kerran erilaisissa tilaisuuksissa. Laukusta löytyy joka kerralle ennen näkemättömiä ihmeellisyyksiä, joten kyllästymään ei pääse. Parhaimmillaan Jose on intiimissä tilassa, jossa kukaan ei välty ällistyksiltä. Voin suositella häntä sekä pitämään myyntitiimille koulutusta mikroilmeiden hyödyntämisestä asiakaskohtaamisessa että räjäyttämään potin virkistystilaisuuteen.”

HANNA ROMO, TAMPEREEN TEATTERIKESÄ

"Jose Ahonen esiintyi Tampereen Teatterikesän Avajaisissa sekä Club Harha-konseptillaan Klubifestivaali Encorebaanassa kesällä 2012. Jose on karismaattinen esiintyjä, joka lumoaa yleisönsä hyvällä huumorintajullaan ja ällityttävillä taikatempuillaan. Josella on ihmeellinen taito ottaa haltuun myös vaativatkin esiintymistilat. Suosittelen lämpimästi, Josen kanssa on vaivatonta ja mukavaa tehdä yhteistyötä."

ANNA-RIITTA SURAKKA, TOKMANNI OY

”Jose sai henkilöstöjuhlamme yleisön hämmennyksen ja ilon valtaan! Loistava show ja Todellista Taikuutta! Mukavaa oli myös se, että käytännön asioista sopiminen oli mutkatonta ja mies oli tilaisuudessa paikalla täsmälleen silloin kun sovittiin. ”

SUSANNA IHANUS, TUOTTAJA

"Viihdyttävän rento Jose Ahonen ja kutkuttavan hienosti tehdyt temput puhututti henkilökuntaamme pitkään. Yleisönä olleet taiteen ja viestinnän ammattilaiset ovat nähneet mittavan määrän erilaisia iltaohjelmia, mutta Jose sai vaativan yleisön totaalisesti hämmästyksiin. Voin suositella Josen esityksiä erilaisiin yritystilaisuuksiin ja hän ansaitsee lämpimät kiitoksemme!"

JOONAS LEPISTÖ, UUTISTOIMITTAJA / MTV3

"Jose Ahonen ei saa pelkästään yleisöään aukomaan suitaan, hänellä on lisäksi taito vähentää heidän kyynisyytensä määrää.

 

LARI SALOMAA, PRESIDENT SPECIALITY COFFEE ASSOCIATION OF EUROPE, FINNISH CHAPTER.

"Kiitos, ohjelmanumero oli täydellinen ja jengi aivan haltioissaan!

JANIINA OJANEN, ROIHU INC.

"Maaginen mies Jose Ahonen vangitsee huomion, villitsee mielikuvituksen ja ylittää ymmärryksen rajat. Charmikas esiintyjä ottaa haltuunsa tilanteen kuin tilanteen ja valloittaa yleisönsä taidokkaalla taikuudella, hersyvällä huumorilla ja aseistariisuvalla lämminhenkisyydellä."

TERHI PUONTILA, FONECTA OY

"Taikuus todella vaikutti ja valloitti. Esitys sai vaativan yleisön ihmetyksen valtaan, lähitaikuus pöydissä kierrellen vielä vahvisti tuntemuksia. Paljon positiivista palautetta ja hyvällä tavalla kylmiä väreitä! Suosittelen erittäin lämpimästi ja toivon itsekin näkeväni tätä taikuutta pian uudestaan."

MARKUS ISSAKAINEN, MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LUFTHANSA

Jose Ahosen olemus muistuttaa hieman amerikkalaisia kolleegoitaan, mutta hänen taiteensa salpasi yleisön täysin.

Monet yleisönä olleet matkailualan ihmiset olivat nähneet Josen amerikkalaisia esikuvia elävänäkin, kaukaa lavalla. Nyt taikuus käveli ja kosketti heitä. Oikea viihdetaitelija kuten Jose Ahonen lumoaa yleisönsä ja luo sekä ylläpitää tunnelmaa ehdottomasti. Suosittelen

ANU LAPIOLAHTI, HSG LOGISTICS OY

"Jose ottaa yleisönsä, mikä esiintyjä! Ennennäkemätöntä mielentaikuutta. Suosittelen!"

JARMO MÄKINEN, JJ-ASENNUS OY

"Kiitokset vielä lauantain esityksestä. Ilta oli todella onnistunut ja aiheutti paljon ihmetystä ja hämmästystä. Temppuja kerrattiin pöydissä vielä pitkään lähtösi jälkeen..."

JAANA PALMU, TAKK

"Teit minuun vaikutuksen jo keväällä yksillä syntymäpäivillä. Esityksesi Venetsialaisissamme puhutti ja ihmetytti vielä seuraavinakin päivinä. Siksipä sait meille toisenkin keikan. Esityksessäsi oli taikuutta, joita olen ajatellut olleen sovittuja juttuja – mutta eipä ollutkaan! Siis aivan uskomattomia temppuja!!! Kiitos Jose, edelleenkin voin suositella Sinua hyvällä mielin."

RIIKA ISOVIITA, HIUSMUOTOILUA TUNTEELLA

"Turkulaisen kampaamon Hiusmuotoilua Tunteella-väki vietti virkistysiltaa kera design-jengin (turkulaisia muotoilijoita) Josen taikuuden siivittämänä. Aivan mielettömiä taikoja, parasta viihdettä, jokainen oli haltioissaan. Mikä parasta, maine kiiri miehen edelle pitkin Turkua. Josesta puhutaan edelleen."

ANU SAMMELA, ROAL OY

"Jose on humoristinen ja rento esiintyjä, joka ottaa yleisönsä mielenkiinnon täysin itselleen. Esitys oli todellista taikuutta, hämmentävää. Tämä täytyy itse nähdä ja kokea!”

ENE HÄRKÖNEN

"Tuhannet kiitokset lauantaisesta esiintymisestä! Se todellakin oli ”magic”! Suosittelen kyllä muillekin! Juhlamme oli kaikin puolin onnistunut ja illasta jäi kaikille hyvä mieli."

HANNA, BAUHAUS PIRKKALA

"Jose esiintyi pikkujouluissamme ja koko porukka oli ihan äimän käkenä. Ne oli todellisia silmänkääntötemppuja! Josesta puhuttiin töissä koko seuraava viikko ja ihmeteltiin miten se sen teki.Tällaista taikuutta ei ihan joka päivä näe, joten se uppoaa jokaiseen ihan varmasti juhliin ja ikään katsomatta!"

MINNA VILKKO, VIIHDERAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

"Kiitos oli mahtavaa taikuutta juhlissani Telakalla. Yleisö oli täysin haltioissaan!"

FRANK ENLUND, EVRY BUSINESS SOLUTIONS

”Saimme yrityksemme tilaisuudessa nauttia Josen virtuoosimaisesta esityksestä. Tämä Tampereen oma Robert Downey Jr. look-alike vangitsee läsnäolijoiden huomion ensimmäisestä minuutista alkaen. Erityisen huvittunut olin niistä tilanteista, jossa Jose käänsi paatuneimmankin kriitikon suurimmaksi fanikseen.”

TERHI HERRALA, VTS -KIINTEISTÖPALVELU

"Hei Jose, kiitos perjantai-illan esityksistäsi! Olet huikean taitava ja hurmasit yleisösi jälleen kerran. Kaikki joilta olen tänään pippaloista palautetta saanut, ovat kehuneet sinua."

ARJA RAUKOLA OY

"Suuri kiitos vielä keskiviikosta! Olemme saaneet oikein positiivista palautetta ja kaikki viihtyivät hyvin."

EIRA MUUKKA, JHL PYSTY RY

"Kiitos meidän kaikkien puolesta lauantain maagisesta esityksestä. Väki tykkäsi kovasti ja kyseli sinusta, voi poikia siis lisää keikkaa!"

ARI ELORINNE, KNOWTEK OY

"Josen taikuus murtaa jään tyylikkäästi ja jättää yleisölle kutkuttavan ihmetyksen tunteen loppuillaksi."

ANNE LEHU, D-KULMA OY

"Moi! Kiitos vielä eilisestä, oli loistava show ja vieraat on kiitelleet tänäänkin!

Jose on myös kansainvälisen Psychic Entertainers Associationin jäsen. P.E.A on vuonna 1978 perustettu järjestö, jossa jäsenenä noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muita psyykikkoviihdyttäjää ympäri maailman.