.02

MENTALISTI JOKA NAURATTAA JA ÄLLISTYTTÄÄ

Viihdyttävän rento Jose Ahonen ja kutkuttavan hienosti tehdyt temput puhututti henkilökuntaamme pitkään. Yleisönä olleet taiteen ja viestinnän ammattilaiset ovat nähneet mittavan määrän erilaisia iltaohjelmia, mutta Jose sai vaativan yleisön totaalisesti hämmästyksiin.
— SUSANNA IHANUS, TUOTTAJA
Aivan mieletön show! Kolme roolia yhdessä miehessä; mentalisti, taikuri ja stand up -koomikko. Vieraat kiittelivät vielä seuraavanakin päivänä huikeasta esityksestä.
— Emmi Sipilä, project manager, Kouta Media Oy

MENTALISTI & TAIKURI

Hypnotisoiva ja mukaansatempaava psykologinen show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.  Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion, ajatustenluvun ja valheenpaljastuksen saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa.  
Kesto n. 30 min.

MENTALISOIVA JUONTAJA

Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. Juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta ja herättelevät porukkaa. Mentalisoiva juontaja taikoo yleisölle innostuneen fiiliksen ja psyykkaa puhujatkin oikeaan mielentilaan.

Minglaileva mentalisti

Jose liikkuu tilaisuudessane vieraiden joukossa minglaillen ja yllättäen mentalismi-ihmeillä kuten taivuttamalla lusikkaa ja lukemalla ajatuksia. Icebreaker joka yllättää!

MENTALISTI PAINAA VIESTIN MIELEEN

Onko yritykselläsi jokin asia, jonka haluat tuoda esiin mieleenpainuvalla ja hauskalla tavalla? Kaipaisiko sisäinen koulutustilaisuus lisää viihdearvoa? Haluaisitko esitellä tuotteen maagisesti? Haluaisitko, että myymäsi asia jää varmasti mieleen, ja että jatkossa ostajillasi on myyjiesi numerot pikavalinnassa? Joselta löytyy metodit ja konstit luoda juuri sinun yrityksellesi räätälöity ohjelma, jossa hyödynnetään taikuutta, mentalismia, interaktiivisuutta ja mediaa. Ohjelma rakennetaan yhteistyössä tilaajan kanssa palvelemaan tarkoitusta mahdollisimman hyvin. Kysy sähköpostilla lisätietoa ja infopakettia. jose@taikuutta.com

YKSITYISTILAISUUDET

Jose on erikoistunut yritystilaisuuksiin, mutta tekee mahdollisuuksien mukaan myös yksityiskeikkoja. Kysy rohkeasti lisää.

Josen show oli erittäin viihdyttävää ja taitavaa taikuutta. Esitys piti yleisön otteessaan alusta loppuun ja seurasimme sitä ”äimän käkenä”. Suosittelen lämpimästi!
— Heikki Tursas

Mm. seuraavat tahot ovat nauttineet Josen esityksistä: