.02

jose ahonen - pääesiintyjä

Viihdyttävän rento Jose Ahonen ja kutkuttavan hienosti tehdyt temput puhututti henkilökuntaamme pitkään. Yleisönä olleet taiteen ja viestinnän ammattilaiset ovat nähneet mittavan määrän erilaisia iltaohjelmia, mutta Jose sai vaativan yleisön totaalisesti hämmästyksiin.
— SUSANNA IHANUS, TUOTTAJA
Aivan mieletön show! Kolme roolia yhdessä miehessä; mentalisti, taikuri ja stand up -koomikko. Vieraat kiittelivät vielä seuraavanakin päivänä huikeasta esityksestä.
— Emmi Sipilä, project manager, Kouta Media Oy

PÄÄESIINTYJÄ -SHOW

Hypnotisoiva ja mukaansatempaava psykologinen show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.  Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion, ajatustenluvun ja valheenpaljastuksen saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa.  
Kesto n. 30 min.

MENTALISOIVA JUONTAJA

Voit myös kutsua Josen juontamaan tilaisuuden. Juontojen väleissä tapahtuvat mentalismitemput pitävät tilaisuuden rentona ja mielenkiintoisena. Mentalisoiva juontaja saa yleisölle hyvän fiiliksen ja valmistaa puhujat oikeaan mielentilaan.
Kesto sopimuksen mukaan.

VALKOKANGASTUS & RÄÄTÄLÖIDYT ESITYKSET

Onko yritykselläsi jokin asia, jonka haluat tuoda esiin mieleenpainuvalla ja hauskalla tavalla? Kaipaisiko sisäinen koulutustilaisuus lisää viihdearvoa? Haluaisitko esitellä tuotteen maagisesti? Haluaisitko, että myymäsi asia jää varmasti mieleen, ja että jatkossa ostajillasi on myyjiesi numerot pikavalinnassa? Joselta löytyy metodit ja konstit luoda juuri sinun yrityksellesi räätälöity ohjelma, jossa hyödynnetään taikuutta, mentalismia, interaktiivisuutta ja mediaa. Ohjelma rakennetaan yhteistyössä tilaajan kanssa palvelemaan tarkoitusta mahdollisimman hyvin. Kysy sähköpostilla lisätietoa ja infopakettia. jose@taikuutta.com

Mm. seuraavat tahot ovat nauttineet Josen esityksistä: