JAKSO 4 - Mayweather vs Mcgregor analyysiä Pekka Ollilan kanssa

Tulevana lauantaina (26.8.) nähdään kamppailuottelun yksi kenties isoin ottelu, kun vapaaottelija Conor McGregor kohtaa nyrkkeilykehässä voittamattoman nyrkkeilijän Floyd Mayweather Jr:n. Ottelu esitetään Suomessa Viaplaylta ja päämatsi nähdään noin 5-6 aikaa aamulla.

Onko 0-0 tilaston omaavalla vapaaottelijalla mitään asiaa nyrkkeilykehään maailman parhaan counter-nyrkkeilijän kanssa? Saattaa hyvinkin olla. Kuuntele Josen ja Pekan mietteitä matsista!

Jakso 3 - Halotattoon Tomppa

Halotattoon omistaja, Tom Leppäniemi, aka Halotattoon Tomppa ei pelkää kertoa, mitä sinusta ajattelee. Ehkä sen vuoksi Tompalla oli tätä äänittäessämme musta silmä. Tomppa on pitkänlinjan tatuoija, ja juttelemme tatuointien muuttumisesta ulkopuolisuuden leimoista Instagram-hyväksynnän keräilyyn. Mitä helvettiä tapahtui? Ja miltä tuntuu tatuoida, kun asiakkaalta putoaa käsiase lattialle kesken työn? 

http://www.halotattoostudio.fi/

Jakso 2 - Hannibal

Tässä jaksossa juttelemme pitkän linjan räppärin ja kulttuurin sekatyöläisen, Hannu Starkin aka Hannibalin kanssa suomirapin kehityksestä Greengrass-nimisen pitseriasta jäähalleihin, uskonnoista, maailman meiningistä ja ties mistä. Mm. Tulenkantajat ja Hannibal & Soppa-yhtyeistä tunnettu Stark musisoi useammassakin yhtyeessä/projektissa. Itse tykästyin kovasti Tre-Funk III:n avaruusräppiin, jos et ole tutustunut, suosittelen lämpimästi.

https://www.facebook.com/trefunkthree/

JAKSO 1 - Huijarit (Tommi Lahti, Johannes Malkamäki)

Teimme ystävieni ja kollegojeni Tommi Lahden ja Johannes Malkamäen kanssa Huijarit-nimistä videosarjaa Nelonen medialle / SuomiPopiin. Tässä jaksossa keskustelemme Huijareiden synnystä ja synnytysvaikeuksista, käymme läpi kaikki huijaukset ja niiden taustat ja pohdimme showbisneksen hulluutta median pyörityksessä. 

Huijarit YouTubessa:

https://www.youtube.com/channel/UCWWZj4dz9bUfYSMpb15W8_w