MENTALISTI JOSE AHONEN - REFERENSSIT

Jose on kansainvälisen Psychic Entertainers Associationin jäsen. P.E.A on vuonna 1978 perustettu järjestö, jossa jäsenenä noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muita psyykikkoviihdyttäjää ympäri maailman.

Neljän vuoden työ koko ajan uusien ideoiden parissa on nyt johtanut siihen, että Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki tekevät tällä hetkellä Suomen parasta mentalismia ja ehkäpä siinä samalla myös parasta taikuutta.
— MARTTI SIRÉN, JOKERI-LEHTI (HARHAA!-TEATTERIESITYKSESTÄ)
Olen nähnyt Ahosen esiintyvän muutaman kerran erilaisissa tilaisuuksissa. Laukusta löytyy joka kerralle ennen näkemättömiä ihmeellisyyksiä, joten kyllästymään ei pääse. Parhaimmillaan Jose on intiimissä tilassa, jossa kukaan ei välty ällistyksiltä. Voin suositella häntä sekä pitämään myyntitiimille koulutusta mikroilmeiden hyödyntämisestä asiakaskohtaamisessa että räjäyttämään potin virkistystilaisuuteen.
— MIKKO KUITUNEN, VINCIT
Jose Ahonen esiintyi Tampereen Teatterikesän Avajaisissa sekä Club Harha-konseptillaan Klubifestivaali Encorebaanassa kesällä 2012. Jose on karismaattinen esiintyjä, joka lumoaa yleisönsä hyvällä huumorintajullaan ja ällityttävillä taikatempuillaan. Josella on ihmeellinen taito ottaa haltuun myös vaativatkin esiintymistilat. Suosittelen lämpimästi, Josen kanssa on vaivatonta ja mukavaa tehdä yhteistyötä.
— HANNA ROMO, TAMPEREEN TEATTERIKESTÄ
Jose sai henkilöstöjuhlamme yleisön hämmennyksen ja ilon valtaan! Loistava show ja Todellista Taikuutta! Mukavaa oli myös se, että käytännön asioista sopiminen oli mutkatonta ja mies oli tilaisuudessa paikalla täsmälleen silloin kun sovittiin.
— ANNA-RIITTA SURAKKA, TOKMANNI OY
Viihdyttävän rento Jose Ahonen ja kutkuttavan hienosti tehdyt temput puhututti henkilökuntaamme pitkään. Yleisönä olleet taiteen ja viestinnän ammattilaiset ovat nähneet mittavan määrän erilaisia iltaohjelmia, mutta Jose sai vaativan yleisön totaalisesti hämmästyksiin. Voin suositella Josen esityksiä erilaisiin yritystilaisuuksiin ja hän ansaitsee lämpimät kiitoksemme!
— SUSANNA IHANUS, TUOTTAJA
Kiitos, ohjelmanumero oli täydellinen ja jengi aivan haltioissaan!
— LARI SALOMAA, PRESIDENT SPECIALITY COFFEE ASSOCIATION OF EUROPE, FINNISH CHAPTER.
Taikuus todella vaikutti ja valloitti. Esitys sai vaativan yleisön ihmetyksen valtaan, lähitaikuus pöydissä kierrellen vielä vahvisti tuntemuksia. Paljon positiivista palautetta ja hyvällä tavalla kylmiä väreitä! Suosittelen erittäin lämpimästi ja toivon itsekin näkeväni tätä taikuutta pian uudestaan.
— TERHI PUONTILA, FONECTA OY
Jose ottaa yleisönsä, mikä esiintyjä! Ennennäkemätöntä mielentaikuutta. Suosittelen!
— ANU LAPIOLAHTI, HSG LOGISTICS OY
Jose on humoristinen ja rento esiintyjä, joka ottaa yleisönsä mielenkiinnon täysin itselleen. Esitys oli todellista taikuutta, hämmentävää. Tämä täytyy itse nähdä ja kokea!
— ANU SAMMELA, ROAL OY
Saimme yrityksemme tilaisuudessa nauttia Josen virtuoosimaisesta esityksestä. Tämä Tampereen oma Robert Downey Jr. look-alike vangitsee läsnäolijoiden huomion ensimmäisestä minuutista alkaen. Erityisen huvittunut olin niistä tilanteista, jossa Jose käänsi paatuneimmankin kriitikon suurimmaksi fanikseen
— FRANK ENLUND, EVRY BUSINESS SOLUTIONS OY
Jose Ahonen ei saa pelkästään yleisöään aukomaan suitaan, hänellä on lisäksi taito vähentää heidän kyynisyytensä määrää.
— JOONAS LEPISTÖ, UUTISTOIMITTAJA, MTV3
Maaginen mies Jose Ahonen vangitsee huomion, villitsee mielikuvituksen ja ylittää ymmärryksen rajat. Charmikas esiintyjä ottaa haltuunsa tilanteen kuin tilanteen ja valloittaa yleisönsä taidokkaalla taikuudella, hersyvällä huumorilla ja aseistariisuvalla lämminhenkisyydellä
— JANIINA OJANEN, ROIHU INC
Jose Ahosen olemus muistuttaa hieman amerikkalaisia kolleegoitaan, mutta hänen taiteensa salpasi yleisön täysin.
Monet yleisönä olleet matkailualan ihmiset olivat nähneet Josen amerikkalaisia esikuvia elävänäkin, kaukaa lavalla. Nyt taikuus käveli ja kosketti heitä. Oikea viihdetaitelija kuten Jose Ahonen lumoaa yleisönsä ja luo sekä ylläpitää tunnelmaa ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi
— MARKUS ISSAKAINEN, MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LUFTHANSA
Turkulaisen kampaamon Hiusmuotoilua Tunteella-väki vietti virkistysiltaa kera design-jengin (turkulaisia muotoilijoita) Josen taikuuden siivittämänä. Aivan mielettömiä taikoja, parasta viihdettä, jokainen oli haltioissaan. Mikä parasta, maine kiiri miehen edelle pitkin Turkua. Josesta puhutaan edelleen
— RIIKA ISOVIITA, HIUSMUOTOILUA TUNTEELLA
Jose esiintyi pikkujouluissamme ja koko porukka oli ihan äimän käkenä. Ne oli todellisia silmänkääntötemppuja! Josesta puhuttiin töissä koko seuraava viikko ja ihmeteltiin miten se sen teki.Tällaista taikuutta ei ihan joka päivä näe, joten se uppoaa jokaiseen ihan varmasti juhliin ja ikään katsomatta!
— HANNA, BAUHAUS PIRKKALA