KOULUTUKSET

Jose Ahonen johdatti Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta.
— Matti Lehto, pääkouluttaja Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö
Jose Ahonen oli yksi Tampereen MarVi – Markkinointiviestinnän Päivä 2014 -ammattilaisseminaarin puhujista. Ahonen sai tapahtuman kutsuvierailta paljon positiivista palautetta aiheensa käytännönläheisestä ja informaatiopitoisesta käsittelystä sekä taitavasta esiintymisestä.
— MarVi – Markkinointiviestinnän Päivän järjestäjäorganisaatio

KUINKA AJATUKSIA LUETAAN?
- mentalistisia tekniikoita tavallisille ihmisille

- Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?
- Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?
- Tehokkaampi vuorovaikutus
- Miksi asiat, joita luulit tietäväsi kehonkielestä on väärin?
- Kuinka ja miksi hypnotisoidut huomaamattasi ja miksi tästä pitäisi olla kiinnostunut?
- Kuinka valheen voi erottaa?
- Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?

Viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Suosittu "Kuinka ajatuksia luetaan" -luento sopii erityisen hyvin esimiehille, myyjille, turva-alalle, henkilöstöresurssien kanssa työskenteleville ja kaikille muille, joiden työssä vuorovaikuttaminen on tärkeää. Luennon annista saattaa olla myös yllättävää hyötyä kotona..


VIRAALI- & SISSIMARKKINOINTI - NÄIN TEET SEN OIKEIN.

Jose Ahonen on luonut tai ollut mukana luomassa useita viraali-ilmiöitä. YouTubessa hänen videoitaan on katsottu yli 30 miljoonaa kertaa. Hän on tuottanut videoita Nelosen SuomiPopille “Huijarit”-projektissa, joiden videoita on pelkästään Facebookissa katsottu yli puoli miljoonaa kertaa. Hän on ollut myös mukana luomassa ilmiötä käsityöoluen parissa. Brewcats “Tytötkin Panee!”-projekti sai ennätysajassa valtavan somehuomion, jonka myötä Brewcatsien ensimmäinen olut myytiin loppuun ennen kuin pisaraakaan oli valmistettu. Kyselyitä ja kiinnostusta on tullut myös ulkomailta ja projekti nosti hetkessä Sideshow Breweryn Suomen kiinnostavammaksi mustalaispanimoksi.

Voit kutsua Josen luennoimaan viraali- ja sissimarkkinoinnista tai sparraamaan ja ideoimaan yrityksellesi houkuttelevampaa markkinointia räätälöidysti.