KOULUTUKSET

Jose Ahonen johdatti Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta.
— Matti Lehto, pääkouluttaja Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö
Luento oli hypnotisoivan koukuttava ja pahimmatkin työnarkomaanit unohtivat työasiat sen ajaksi. Sisältö oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, aiheeseen olisi jaksanut perehtyä pidempäänkin. Luento herätti keskustelua vielä tulevina viikkoinakin, joten voinee sanoa, että se antoi ajattelemisen aihetta ja inspiroi uudella tapaa. Kahvihuoneessa ja kokouksissa toisten mikroilmeiden bongauksesta on tullut jo tapa, toivottavasti se vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti, sillä luento ainakin vaikutti! Ei liian viihteellinen vaan oikeasti asiaa ja loistava ohjelmanumero kehittämispäivälle!
— Karoliina Ratia, Sosiaali- ja terveysministeriö
Jose Ahonen oli yksi Tampereen MarVi – Markkinointiviestinnän Päivä 2014 -ammattilaisseminaarin puhujista. Ahonen sai tapahtuman kutsuvierailta paljon positiivista palautetta aiheensa käytännönläheisestä ja informaatiopitoisesta käsittelystä sekä taitavasta esiintymisestä.
— MarVi – Markkinointiviestinnän Päivän järjestäjäorganisaatio

KUINKA AJATUKSIA LUETAAN?
- mentalistisia tekniikoita tavallisille ihmisille

- Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?
- Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?
- Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?
- Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?
- Kuinka motivoida tehokkaasti?

Viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Suosittu "Kuinka ajatuksia luetaan" -luento sopii erityisen hyvin esimiehille, myyjille, turva-alalle, henkilöstöresurssien kanssa työskenteleville ja kaikille muille, joiden työssä vuorovaikuttaminen on tärkeää. 

Luennot & workshopit sovittavissa 30 min - 2 tuntia